Met de trein naar Brussel

Met de trein naar Brussel Naar Brussel met de Internationale InterCity, of met de supersnelle Thalys.

De Internationale Intercity Amsterdam - Antwerpen - Brussel komt per 9 december 2012 te vervallen. Deze trein wordt vervangen door de Fyra.
Wij beraden ons nog op de informatievoorziening over deze nieuwe trein. Tot die tijd kunt u kaartjes voor de Fyra kopen op de website van NS HiSpeed. Daar vindt u ook informatie over de nieuwe dienstregeling.

Naar Brussel met de Thalys

Reizen met de Thalys is uiterst snel en comfortabel. De Thalys rijdt vanaf onder meer Amsterdam Centraal, Den Haag HS, Rotterdam Centraal via Brussel-Zuid/Midi in iets meer dan vier uur naar Parijs.

Thalys doet er alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Door de verplichte reservering bent u zeker van een zitplaats. De rijtuigen zijn voorzien van gemakkelijke stoelen, die individueel verstelbaar zijn. U kunt onderweg ontspannen lezen, werken, eten of slapen. Alles is erop gericht dat u uitgerust op de plaats van bestemming komt.

De Thalys heeft een bar/buffetrijtuig aan boord waar u terecht kunt voor koffie, thee en andere dranken. Hier vindt u ook broodjes, salades en warme snacks.

Thalys Comfort 1 en Comfort 2
De Thalys kent twee serviceniveaus: Comfort 1 en Comfort 2. Het reizen in Comfort 1 biedt extra service en faciliteiten. Zo hebben de Comfort 1-rijtuigen meer beenruimte en bredere stoelen, en wordt catering op de plaats aangeboden.

De tijdwinst t.o.v. de Internationale Intercity is 7 minuten.

Voor de Thalys is reserveren via NS HiSpeed verplicht.

 

Naar Brussel...
...met de trein

Met de trein naar Brussel

Met de trein naar Brussel

Naar Brussel...
...met de auto

Met de auto naar Brussel

Met de auto naar Brussel

Naar Brussel...
...parkeren

Parkeren in Brussel

Parkeren in Brussel