Hotels in de buurt van...

Een overzicht van hotels per buurt.

Hotels in de buurt van...


Europese Wijk

De Europese wijk is de plek waar heden en verleden elkaar treffen. Je vindt hier de moderne gebouwen van de Europese Commissie en het Parlement, maar ook twee prachtige klassieke parken: het Jubelpark (Parque du Cinquantenaire) en het Leopoldpark. Daarnaast huisvest de ...


Expo / Atomium

In het noorden van Brussel vind je het Atomium, Brussels Expo, Mini-Europa en het Koning Boudewijn Stadion. Het centrum van Brussel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Grote Markt

De Grote Markt (Grand Place) is het middelpunt van Brussel. Aan dit plein vind je onder meer het imposante Stadhuis, het Broodhuis, waarin het Museum van de Stad Brussel is gevestigd, en de vele prachtige gildehuizen uit het eind van de 17e eeuw. In de buurt rond de Grote ...


Louizalaan

De Louizalaan (Avenue Louise) is dé bestemming voor een weekend shoppen in Brussel. Hier vind je de grote warenhuizen, designer stores en exclusieve winkels voor kleding, accessoires, beauty products en juwelen.


Snelweg

Ben je op doorreis met de auto? Of wil je niet met de auto de stad Brussel in? Kies dan een hotel in de buurt van de snelweg, de Brusselse Ring.


Station Brussel-Centraal

Eén van de drie grote stations in Brussel. De Internationale Intercity stopt hier op werkdagen en in het weekend. Station Brussel-Centraal bevindt zich niet ver van de Grote Markt. Kom je met de trein? Kies dan een hotel in de buurt van Brussel-Centraal.


Station Brussel-Noord

Eén van de drie grote stations in Brussel. In het weekend is dit de eerste stop in Brussel van de Internationale Intercity. Op werkdagen wordt Station Brussel-Noord overgeslagen.


Station Brussel-Zuid / Midi

Eén van de drie grote stations in Brussel. Station Brussel-Zuid / Midi (van Gare du Midi) is het eindpunt van de Internationale Intercity. Station Brussel-Zuid / Midi is tevens eindpunt en overstapstation voor de hogesnelheidstreinen Thalys (naar Parijs) en Eurostar ...


Vliegveld Brussel - Zaventem

Vliegveld Zaventem, de luchthaven van Brussel. Daarom ook wel Brussels Airport genoemd.


 

Naar Brussel...
...met de trein

Met de trein naar Brussel

Met de trein naar Brussel

Naar Brussel...
...met de auto

Met de auto naar Brussel

Met de auto naar Brussel

Naar Brussel...
...parkeren

Parkeren in Brussel

Parkeren in Brussel